Si realment creus que amb la creació d’una pàgina web ja n’hi ha prou, t’equívoques. Una pàgina web cal actualitzar-se constantment, hauria d’estar viva. Posem el cas que avui anessis a comprar a una botiga al mig de Barcelona i a l’aparador veus que hi ha pols de no canviar-lo, no hi entraries.

  1. Si disposes d’una web de 3 a 5 anys d’antiguitat, es nota sobretot en el disseny. Potser t’agrada molt la teva web però has de pensar que, més enllà dels teus gustos, la web del teu negoci ha d’estar enfocada a les preferències i necessitats del teu públic objectiu.
  2. Ens acostumem molt ràpidament a les noves tendències, però la imatge de l’empresa ha d’estar pensada perquè s’hi adapti. Per això ha d’estar enfocat perquè els nostres possibles clients estiguin el màxim de temps possible a les nostres pàgines web i facin clic al botó de comprar.
  3. Actualment quan estàs al tren només fa falta donar una ullada per veure que vivim enganxats al mòbil. Tots són clients potencials que poden estar veient la vostra web, per això ha d’estar adaptada perquè sigui fàcil navegar amb una pantalla petita.
  4. Més o menys les webs actualitzades tenen un patró similar, perquè els usuaris tenen una conducta dintre de les pàgines web. Per això s’han establert les famoses normes d’usabilitat. D’aquesta manera és més fàcil navegar per l’usuari i torbar el que necessita.
  5. Una web que s’actualitza cada dia, farà que els usuaris retornin a veure-la.
  6. Pujar nou contingut o actualitzar-lo de forma correcta sempre incrementa el posicionament SEO de la web.
  7. Oferir un contingut original i autèntic sempre serà premiat primer per Google i després amb moltes més visites i clients satisfets.
  8. Si crees nou contingut pensat amb les necessitats dels usuaris que vols captar, apareixeràs a les primeres posicions quan et busquin.

Amb un moment t’hem pogut donar 8 raons per actualitzar-la. Ara només fa falta que comencis.

Share This
× Online